Lasagne

Lasagne

Lasagne

1 voksen og 1 barn i 2 dage. Kan fryses.

Ingredienser

Bechamelsovs:

20 g. margarine
3 spsk. mel
4 dl. mælk
1 knsp. muskatnød
Peber
1 tsk. salt

Derudover:


½ portion kødsovs
8 lasagneplader
50 g. revet ost

Fremgangsmåde

Start med at lave bechamelsovsen. Margarinen smeltes i en gryde – den må ikke blive brun! Heri piskes melet med et piskeris. Mælken kommes i lidt efter lidt, og blandingen varmes op under konstant piskning. Tilsæt krydderier og lad sovsen simre ved svag varme, imens du gør resten af lasagnen klar.

Tænd ovnen på 200°. Smør et ildfast fad med olie. Start med at lægge lasagneplader i bunden, derefter kødsovs og en smule bechamelsovs og fortsæt sådan – eller vent med at hælde al bechamelsovsen over til sidst, alt efter hvad du foretrækker. Sørg under alle omstændigheder for, at lasagnepladerne er helt dækkede. Drys osten over.

Bages på midterste rille i 30-35 minutter, indtil overfladen er lysebrun og lasagnepladerne møre.




Køb bøger fra shoppen