Skine-broccoli-tærte

Skinke-broccoli-tærte

Skinke-broccoli-tærte

1 voksen og 1 barn i 2 dage. Kan fryses.

Ingredienser

Tærtedej:

4 dl. hvedemel
100 g. smør
½ tsk. salt
4 spsk. koldt vand

Fyld:

300 g. broccoli
150 g. skinke

Låg:


2 æg
1½ dl. fløde
½ tsk. salt
Peber
100 g. alm. ost

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°.

De tørre ingredienser til tærtedejen kommes i en skål og blandes sammen. Smørret smuldres i, og dejen samles med vand. Fordel dejen i en tærteform, ca. 27 cm. i diameter, og forbag tærtedejen på midterste rille i 10 minutter.

Imens deles broccolien i små buketter, som skylles. Hvis du bruger skinke i skiver, skæres disse i små tern.

Til låget piskes æg, fløde, salt og peber let sammen med en gaffel, og osten rives og blandes i.

Tag tærtedejen ud igen og kom først broccoli og skinke på og derefter låget.

Tærten bages derefter i ca. 30 minutter, også på midterste rille.




Køb bøger fra shoppen