Dating: Hvordan finder du ud af, om han er interesseret? Slået op i: dating – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Når din nye kæreste giver dig ondt i maven…

Du har så endelig fundet en mand, som du er blevet forelsket i. Og I har det godt sammen, det er god sex, og han har mødt dine venner. Men alligevel er der noget galt. Det føles ikke helt rigtigt, du bliver ked af det, og du kan ikke lade være med at spekulere over, om han nu er lige så interesseret i dig.

Du kan ikke tænke på andet end ham, og du kan heller ikke tale om andet. Du har telefonen med overalt, hvis han nu skulle ringe. Men det gør han ikke. Du kunne selvfølgelig også selv ringe, men du vil heller ikke virke for desperat og skræmme ham væk.
den lille bog om dating

Vil han dig – virkelig?

Det kan være fristende  at finde på undskyldninger for, hvorfor han ikke kontakter dig. I bund er grund er du nok mest bange for at høre sandheden. Helt basalt er det dog et spørgsmål om at se på, hvad han gør og lytte til, hvad han rent faktisk siger.

Hvis han virkelig vil dig, så vil han også bruge tid på at være sammen med dig. Hvis han ikke vil dig, er det svært at få en aftale med ham. Der er for mange lunkne sms’er – vel at mærke hvis du skriver til ham først. Hvis han omvendt gerne vil dig, så kan han ikke lade dig være i fred.

Når han er interesseret, så er der:

  • klare udmeldinger
  • gaver og andre opmærksomheder for at gøre dig glad
  • masser af kontakt og forslag til at ses
  • opgaver, han løser kun for at imponere dig

Faktisk er det ret let: hvis han vil dig, så er du ikke i tvivl. En mand, der er interesseret i dig på den gode måde, vil gøre meget for, at du ikke bliver kæreste med en anden.

Tag det roligt

Når det så er sagt, så er mænd bare lidt sløvere i optrækket til det med kærlighed. Giv ham tid til at forelske sig i dig. Hvis du kan mærke, at han er interesseret og holder kontakten med dig, men måske bare ikke er lige så hurtigt ude af starthullerne som dig, så tag det roligt. Nogle gange er hans undskyldninger om manglende tid og lidt for meget arbejde den rene sandhed.

Træd et skridt tilbage

Hvis du pludselig kan mærke, at han ikke er så meget på som i starten, så har din intuition oftest ret. Pas godt på dig selv og dine følelser. I stedet for at løbe efter ham, så træd i stedet et skridt tilbage. Lad være med at kontakte ham og træd et mentalt skridt tilbage. Hvis han er interesseret, skal han nok følge efter.

Køb den sjove bog Jagten på Drømmemanden – 149,95 kr.

Vil du på date med 30 mænd? Læs Jagten på Drømmemanden!

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

Læs mere om dating her...

« Dating: Må du have sex på første date?
Gratis babypakker, babytøj og babyudstyr »