Annonce

Ferie

Skønne ferier for enlige mødre og deres børn

Det er altid skønt at tage på ferie, men som enlig mor kan det nogle gange godt være lidt svært. For det første er der det med pengene: hos enlige mødre er der kun én indtægt, og vinterstøvler vinder altid over en årlig tur til Caribien. Heldigvis er det et problem, der kan løses. Der er mange andre og billigere rejsemål, og dem kan du læse om her.

I de mange rejseartikler kan du komme med på billige ferier til blandt andet Berlin, Hamburg, København og Aarhus. Du kan tage børnene med på festival eller camping eller flyve afsted på en chartertur.

Der er forskel på, hvad man kan lave med helt små børn og så teenagere, men ferierne her vil alle kunne tage på og få noget ud af. Der er forslag til seværdigheder, som både drenge og piger, og store og små børn, finder spændende.

Forberedelser til ferie med børn

Der er nogle udfordringer forbundet med at rejse alene ud i verden med børn. Derhjemme ved du, hvor tingene ligger i supermarkedet, der er vaskemaskine og tandbørste på de rigtige steder, faste legekammerater og nogle at spørge til råds, hvis det glipper. Ude er alt nyt og med frihånd. Derfor kan en uge godt være lang tid, når man både skal være mor, rejseleder og nå at koble af. Der er derfor også artikler om at planlægge en ferie med børn, så I får den allerbedste tur.

Du får også svar på det helt store spørgsmål, som du sikkert allerede sidder med: Når jeg nu selv skal bære det hele – plus et eller flere børn i hænderne – hvor lidt kan jeg så nøjes med at pakke? Derfor finder du også inspiration til pakkelister i de forskellige artikler.

Vælger du at booke din egen ferie, kan der også være mange penge at spare. Derfor er der ved alle rejsemålene indsat forslag til gode og billige hoteller, så I kan sove godt.

Lad os så komme af sted!

Banner - Spil med ord - Spanien

Klik her for flere artikler!

Køb bøger fra shoppen

Annonce