Gode bøger om dating Slået op i: dating – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Mangler du inspiration til at date?

Jagten på Drømmemanden – 149.95 kr. Køb den her!

Vil du læse gode bøger om dating? Har du ikke allerede læst Jagten på Drømmemanden, så kan du starte med et grine af alle de genkendelige situationer fra datinglivet, som bogen er bygget op om.

Men hvor Jagten på Drømmemanden er en sjov roman, så findes der også mange gode fakta-bøger om at date. Her nogle anbefalinger til gode bøger om dating, med masser af tips til datinglivet.

Selv om dating i de seneste år er skiftet først fra kontaktannoncer og over på datingportaler til de mange datingapps, der findes i dag – så er det stadig det samme, der er målet: At finde den eneste ene. I de mange gode bøger her, kan du læse om, hvordan du finder vej gennem Datingjunglen og passer godt på dit hjerte undervejs.

NB! Alle bogpriser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek priser ved at følge linket.

Dating på nettet med Tinder af Maria Bachmann

Dating på nettet med Tinder – 129.00 DKK

Er du helt ny i datingverdenen, er det måske rart at vide, at der er sket meget nyt, siden du mødte din kæreste i halfestens mørke. I dag foregår dating på nettet, og Tinder er i de seneste år blevet det mest populære sted at møde andre singler. Tinder-dating er en ny og sjov måde at lære hinanden at kende på, og konceptet er helt enkelt. I dating’app’en kan du med et enkelt “swipe” tilkendegive, om du er interesseret eller ej.

Tinder har ca. 1,5 milliarder brugere på verdensplan, og ca. 75.000 aktive danske brugere. Med Dating på nettet med Tinder i hånden er du klar til at erobre datingverdenen, uanset om du er ude efter sjov og ballade eller noget mere seriøst.

Dating på nettet med Tinder gennemgår hvordan du downloader appen og opretter en profil. Du guides sikkert gennem dating-junglen og lærer hvordan du undgår de værste faldgruber. Undervejs får du masser af tips og tricks til hvordan du får mest ud af Tinder-appens mange muligheder.

Læs mere om bogen her: www.saxo.com/dk/dating-paa-nettet-med-tinder_maria-bachmann

Hvad vil du ha’? af Joan Ørting

Hvad vil du ha’? – lån den på biblioteket

Man kan ikke tale om kærlighed og dating uden også at nævne Joan Ørting. At læse hendes bøger er som at få et stort kram og en meget lang og dyb snak. Og du bliver helt sikkert meget klogere under læsningen.

Hvad vil du ha´? handler om at tage styringen i dit kærlighedsliv. Bogen er skrevet til mænd og kvinder i og udenfor forhold og er en god blanding af råd til singlelivet og parforholdet. Der er mange opfordringer til at finde ud af, hvad der gør dig glad og så gå ud og finde det. At være kærlig ved dig selv og andre og få det bedste ud af livet.

Joan Ørting har mange kloge ting at sige om kærligheden og alle de udfordringer, der følger med. Bogen giver en masse idéer til, hvordan og hvad du kan gøre, for at få dit liv til at blomstre.

Bogen er desværre udsolgt fra forlaget, men du kan låne den på biblioteket her: www.bibliotek.dk/870970-basis%3A27953409

Sådan får du en kæreste – 249.95 DKK

Med udgangspunkt i sin egen fortælling om kærligheden tager Kirk Rønler dig med ud på en rejse i dine kærlighedsmønstre. Sådan får du en kæreste handler om meget mere end, hvorvidt du kan score over køledisken i Netto.

Tag på en eventyrlig kærlighedsrejse og lær:

  • Hvordan du kan bruge datingapps på nye måder og gå på dates ude i virkeligheden
  • Hvordan kærlighedshormoner og påvirkninger af hjernen laver kemi imellem mennesker
  • Hvad det er, der afgør, hvem vi er tiltrukket af, og hvor vi kan møde dem
  • Hvordan du får sat nogle tanker i gang omkring dine værdisæt, og hvordan du kan bruge dem til at møde kærligheden

Du kender måske allerede Kirk Rønler fra tv, hvor hun ofte er med som ekspert på forskellige programmer. Senest som datingekspert på TV2 programmet Er der også en til mig? og Temalørdag på DR2.

Læs mere om bogen her: www.saxo.com/dk/saadan-faar-du-en-kaereste_kirk-roenler

Digital kærlighed – 199.95 DKK

I bogen Digital kærlighed tager psykologen Heidi Sahlgreen dig i hånden og guider dig, der gerne vil finde din næste kæreste online.

Mere end 320.000 danskere drømmer om at finde deres eneste ene på nettet. Digital dating kan dog give ar på sjælen, når de sårbare hjerter slippes fri, og kærligheden skal forsøge at finde sin vej igennem skærmene.

Her i bogen får du en masse gode råd til online dating. Bogen har også et forord af en dansk superbruger af Tinder, sexolog Katrine Berling.

Heidi Sahlgreens Digital kærlighed hjælper dig med at passe bedre på dig selv og dit hjerte, når du leder efter kærlighed, intimitet og sex på nettet.

Læs mere om bogen her: www.saxo.com/dk/digital-kaerlighed_heidi-sahlgreen

Læs mere om dating her...

« Ny dating-bog: Jagten på Drømmemanden
Dating: Bliv klar til et nyt forhold – pak din mentale kuffert ud! »