Hjemmelavede julekalendere til børn Slået op i: jul – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Annonce

Gør det selv-julekalendere til børn

Hjemmelavede pakkekalendere vækker altid glæde! Årets julekalendere er allerede i handelen, men vil du gerne selv vælge de 24 gaver, der skal i julekalenderen, så får du her 3 forskellige kalendere, hvor du selv kan bestemme indholdet. Alle julekalendere har 24 låger, som kan fyldes med gaver eller små gavekort.

Her får du her en masse gode ideer til indpakning af pakkekalender og hjemmelavede julekalendere. Der er både æsker og kuverter samt tips til, hvad du kan fylde pakkekalenderen med.

3 søde pakkekalendere til børn

Julemandens Postkasse

De 24 postkasseformede kuverter kan gemme på mange dejlige overraskelser! Måske er der 24 breve fra Julemanden, legetøj eller et lille stykke slik. Og julekalenderen er allerede nummereret, så alt hvad du skal gøre er at finde på 24 små gaver.

Køb den her: En julekalender med Julemandens Postkasse

En julekalender i små æsker

De festlige bolchestribede æsker er svære at stå for! Fyld dem med slik, små søde beskeder eller gavekort. Æskerne, som måler ca. 5 x 5 cm, kan downloades og printes med det samme. De skal bare lige klippes ud og samles med lidt lim. Her det nemt at pakke ind, for på alle æsker er tallene fra 1-24 fortrykt. Du behøver derfor ikke også at skrive dato på de små, julede bokse.

Læs mere her: 24 juleæsker – med røde & hvide striber

24 kuverter til julekalender

Mangler du fin og festlig indpakning til en julekalender, så kan du også købe de søde julekuverter fra Lou Noire uden indhold. Så kan du selv bestemme, hvad der skal i! Og de er nemme at lave: Når du først har klippet de 24 kuverter ud, så folder du bare langs de hvide streger. Der skal lidt lim på de skrå kanter, inden du bukker kuverten sammen – og så er den færdig! Det lille hjerte pynter skønt på bagsiden.

Du finder kuverterne her: 24 kuverter til julekalender

Få inspiration til indholdet

Min søn har i flere år ønsket sig en julekalender med feta (ja, du læste rigtigt!) med 24 stykker feta-ost. På grund af holdbarheden er det dog svært at opfylde hans ønske, og jeg har i stedet fyldt kalenderen med små gavekort. Det ene gavekort var til hans yndlings-restaurant, som fylder rigeligt med feta i kebabrullen. 😀

Et kuponhæfte til søde børn – grøn fås også i blå og pink. Du kan læse mere om dem her: 3 kuponhæfter til søde børn

LÆS OGSÅ: Inspiration til julegaver, du kan lave med dine børn

Se alle de andre artikler om jul her...

Annonce

« Netværk for enlige mødre
Inspiration til julegaver, du kan lave med dine børn »