Hjemmelavede julekalendere til børn Slået op i: jul – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Gør det selv-julekalendere til børn

Hjemmelavede pakkekalendere vækker altid glæde! Årets julekalendere er allerede i handelen, men vil du gerne selv vælge de 24 gaver, der skal i julekalenderen, så får du her 8 forskellige kalendere, hvor du selv kan bestemme indholdet. Alle julekalendere har 24 låger, som kan fyldes med gaver.

Leder du efter de traditionelle pakkekalendere med legetøj og slik, så tjek det store udvalg hos Eurotoys, hvor du ofte kan finde gode tilbud på julekalendere. Læs mere her: Julekalendere fra Eurotoys.

Få inspiration til indholdet

Min søn har i flere år ønsket sig en julekalender med feta (ja, du læste rigtigt!) med 24 stykker feta-ost. På grund af holdbarheden er det dog svært at opfylde hans ønske, og jeg har i stedet fyldt kalenderen med små stykker legetøj, slik og gavekort. Det ene gavekort var til hans yndlings-kebabrestaurant, som fylder rigeligt med feta i rullen. 😀 Savner du inspiration til små kalendergaver, så har Legebutikken et stort udvalg af billige kalendergaver. Læs mere her: Kalendergaver og Adventsgaver under 30 kr.

Indholdet i de hjemmelavede julekalendere kan dog også være andet end 24 små gaver. Tag et billede af den gave, barnet får den 24. december og få lavet det til et puslespil, for eksempel hos smartphoto. Læg en puslespilsbrik i hver låge og lad barnet samle puslespillet dag for dag, indtil den endelige gave afsløres Juleaften.

Kalenderen kan også laves som en gådekalender, hvor det, der skal gættes, er gaven den 24. december. Hver dag skal der gættes en lille gåde, hvor forbogstavet fra svaret danner gavens navn.

En rigtig god ide er også at give et spil i små dele. Brikkerne gives i dagene op til jul, og selve spillepladen den 24. Her får børnene samtidig også en gave, der kan bruges i ventetiden på Juleaftensdag.

LÆS OGSÅ: Inspiration til julegaver, du kan lave med dine børn

Giving Deer – Julekalender Bland Selv med 24 låger – Snemand

I BlandSelvJulekalenderen kan du selv bestemme, hvad julekalenderen skal indeholde. Den fine snemand gemmer på 24 låger, som du selv kan fylde. Den indre plasticbakke (som er godkendt til fødevarer og dermed også feta!) har dybe huller af forskellige størrelse. Her er der plads til både store og små gaver.

Læs mere om julekalenderen her: www.billigparfume.dk/giving-deer—julekalender-bland-selv-med-24-lager—snemand.html

Giving Deer – Julekalender Bland Selv med 24 låger – Snemand – 49.00 DKK

Julekalendere med små skuffer

Start en fin juletradition: De smukke julekalendere kan tages frem hvert år og fyldes med små gaver. De fine julekalendere i træ er udformet som små dukkehuse og landskaber. Flere af dem kan lyse og indbyder til mange timers leg i de mørke vintertimer. Indholdet i de 24 træ-skuffer gør kun hyggen og spændingen endnu større.

Fås som Bageri, Julemarked, Stue med lys og Vinterdrøm. Læs mere om julekalenderne ved at klikke på billederne her:

FABELAB julekalender – Woods

Sød og eventyrlig julekalender til de mindste. Julekalendere fra FABELAB  er lavet til fantasifuld leg og består af 24 lommer, som kan vendes. På den anden side venter et dyr, et træ, en stjerne eller noget helt andet fra skoven. Put små gaver eller historier i de små lommer og vær med til at skabe et juleeventyr. Julekalenderen, der vækker glæde år efter år. Indeholder 24 poser á ca. 10×15 cm, 24 træklemmer og 4 m bomuldssnor.

Fås også som In the Snow og In Fairy Town.

Læs mere om julekalenderen her: www.ditvaerelse.dk/fabelab-julekalender-woods

FABELAB julekalender – Woods – 625.00 DKK

LÆS OGSÅ: Julekalenderhistorier – hyggelig højtlæsning i december

Julekalender 24 små papæsker og snor

En sød og dekorativ julekalender med 24 små papæsker. Fyld æskerne og hæng pakkeranken op i stuen og lad den være en del af julepynten!

Læs mere om julekalenderen her: www.eurotoys.dk/product/Julekalender_24_smaa_papaesker_og_snor_Boerne_pakkekalender_til_jul

Julekalender 24 små papæsker og snor – 129.95 DKK

Playbox Design selv Pakkekalender/Julekalender

Den smarte pakkekalender fra Playbox Design kan du designe, ligesom du vil. Lav en personlig julekalender, hvor du tegner eller maler lågerne eller beklæd pappet med fine julemotiver. Julekalenderen er lavet af hvidt bølgepap, så kan den designes med mange forskellige materialer.

Læs mere om julekalenderen her: www.rito.dk/diy-lav-selv-saet/13283-playbox-design-selv-pakkekalender-julekalender

Playbox Design selv Pakkekalender/Julekalender – 199.00 DKK

LÆS OGSÅ: Medister-ekspeditionen – et juleeventyr i 24 afsnit

« Netværk for enlige mødre
Inspiration til julegaver, du kan lave med dine børn »