Annonce

– en praktisk vejledning til nybegyndere og let øvede

Det var dengang – i dag er sønnen 13 år, men stadig lige charmerende! <3

Efter den store skilsmisse-kolbøtte stod jeg der med en lille dreng på armen, uden penge og uden job – men med masser af kaos. Jeg kunne virkelig godt have brugt en hjælpende hånd, en der kunne fortælle mig, hvordan jeg skulle få alle de praktiske detaljer på plads og finde mig tilrette i mit nye liv som enlig mor. I starten måtte jeg tage et skridt ad gangen og lære det hele selv. Først var det svært, og jeg var fyldt med sorg og vrede over at skulle klare det hele alene, men i dag har vi et rigtig godt liv, sønnen og jeg. Det vil jeg gerne fortælle om.

Så her er den hjemmeside, som jeg selv stod og manglede, da jeg blev skilt. Mange år alene med min søn har lært mig nogle tricks, som jeg rigtig gerne vil give videre til alle andre enlige mødre. Du er velkommen til at læse med, uanset om du er solomor, alenemor, enestående mor, singlemor, solomama – eller kort og godt bare enlig mor. Lad os nu bare kalde en spade for en spade! Det er en guide til dig, der står med håret i postkassen, men også til de, der har været enlig mødre i mange år, men som godt kunne lære et nyt trick eller to.

Efter tiden som enlig mor

EnligMor.dk blev til i de mange år, jeg var alene med min søn. Lige da jeg havde sat det sidste punktum, mødte jeg min kæreste, som jeg er sammen med den dag i dag. Jeg havde dog stadigvæk så mange ting på hjerte om livet som enlig mor, at jeg besluttede mig for at blive ved med at skrive. I dag kan du derfor på siden også finde artikler om dating og om at leve sammen med en ny mand.

OPDATERING: I 2020 adopterede min kæreste sønnen, og i dag er jeg reelt ikke længere enlig mor. Det havde længe været et stort ønske for os alle tre, især for sønnen, og det var en meget stor dag, da alle papirer gik i orden.

Det betyder samtidig også, at jeg har valgt, at der i fremtiden ikke kommer flere nye artikler. Der er dog stadigvæk mange enlige mødre, som er glade for at læse med, så jeg skal nok holde siden fin og opdateret.
En kærlig hilsen til jer alle sammen. 😘

Klik her for flere artikler!

Køb bøger fra shoppen

Annonce