Flødestuvet spinat med røget laks
1 voksen og 1 barn i 1 dag. Kan ikke fryses.
Det her er en af de virkelig hurtige retter. Meget hurtigere end at ringe efter en pizza – og en hel del sundere! Genial til trætte dage, og de fleste af tingene er nogle, du næsten altid har i forvejen.
Har du ikke røget laks i køleskabet, kan resten af pålægs-hamburgerryggen sagtens bruges i stedet!
Ingredienser
¼ løg
½ tsk. olie
100 g. champignon
150 g. frossen spinat
2 spsk. fløde
50 g. røget laks
¼ tsk. salt
Peber
Fremgangsmåde
Sæt pasta over.
Skær løget i små tern og svits det i olien. Skær champignonerne i mindre stykker og svits dem med. Tilsæt den frosne spinat, dæmp varmen og læg låg over gryden. Når spinaten er tøet, tilsættes fløden. Lad det koge ind.
Skær laksen i tern og tilsæt den lige inden servering. Smag til med salt og peber.