Sådan læser du GRATIS mine bøger Slået op i: gode bøger

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Annonce

Både Legatsøgning for enlige mødre og Håndbog for enlige mødre ligger på eReolen, som er bibliotekernes platform med danske e-bøger og netlydbøger, skøn- og faglitteratur til både børn og voksne.

Her kan du med et lånerkort til dit lokale folkebibliotek frit læse begge bøger gratis – og her kommer en guide til, hvordan du låner og læser på eReolen:

Hvad er eReolen?

eReolen er det digitale bibliotek, der aldrig lukker. Her kan du låne, læse og lytte bøger på din smartphone, tablet eller pc. Alt, hvad det kræver, er, at du allerede er låner på dit lokale folkebibliotek. Hvis du ikke allerede er meldt ind, kan du på mange biblioteker gøre det via hjemmesiden og dit NemID.

Klik på NemID, hvis du vil oprette dig som låner © Svendborg Bibliotek

Klik på NemID, hvis du vil oprette dig som låner © Svendborg Bibliotek

Bagefter kan du hente app’en i App-store eller på Google Play eller læse fra eReolens hjemmeside: www.ereolen.dk. Der kan være problemer med at låne fra App’en, så prøv også fra hjemmesiden, hvis det ikke virker i første omgang.

Hvad kan du på eReolen?

På eReolen kan du både læse romaner og noveller og finde faglitteratur til dit projekt, eller du kan høre bøgerne som lydbøger. Tast en titel, forfatter eller emne i søgefeltet og klik på det, du gerne vil låne:

ereolen-trine-toft

Her kan du både låne bogen med det samme eller klikke på ”Prøv” for at få et uddrag af bogen. Mange biblioteker har begrænsninger på antallet af udlån, så husk at trykke ”Prøv”, hvis du lige vil være sikker på, at bogen nu også er den rigtige.

Går du på eReolen via en app, kan du også downloade bøgerne, så du kan læse eller lytte til dem, når du er offline.

Vil du vide mere?

På YouTube finder du en række videoer, der fortæller mere om eReolen. Se dem her: eReolen på YouTube.

legatsoegning-for-enlige-moedre-banner

Gem

Gem

Annonce

« Søg hjælp hele året
Håndbog for enlige mødre »