Søde ideer til indpakning af pakkekalender Slået op i: jul – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Annonce

Sjove ideer til indpakning af julekalenderen

Mangler du inspiration til indpakning af din pakkekalender? En hjemmelavet pakkekalender, hvor hver enkelt gave er nøje udvalgt til barnet, der skal glædes hele julemåneden, er altid et hit! Årets julekalendere er allerede i handelen, men vil du gerne selv vælge de 24 gaver, der skal i julekalenderen, så får du her en søde ideer til indpakning af hjemmelavede julekalendere.

Der er både æsker og kuverter til dig, der gerne vil forkæle små, søde børn lidt ekstra i julen. Uanset hvilken en du vælger, bliver det helt sikkert en julekalender, der vil blive husket, længe efter julepynten er pakket væk!

LÆS OGSÅ: Hjemmelavede julekalendere til børn

GRATIS: 24 juletræer til pakkekalender

De 24 søde juletræer kan gemme på mange dejlige overraskelser! Og pakkekalenderen er allerede nummereret, så alt hvad du skal gøre er at finde 24 små gaver og samle juletræerne. Lad de 24 juletræer pynte i et snelandskab eller dekorér dem med guldstjerner i toppen og små perler – eller rigeligt med glimmer!

Hent dem gratis her: 24 juletræer til en julekalender

LÆS OGSÅ: Julekalenderhistorier – hyggelig højtlæsning i december

GRATIS: En julekalender i små æsker

Søde og julede er de 24 fine røde æsker med snefnug. Æskerne, som måler ca. 5 x 5 cm, kan downloades og printes med det samme. De skal bare lige klippes ud og samles med lidt lim. Her det nemt at pakke ind, for på alle æsker er tallene fra 1-24 fortrykt. Du behøver derfor ikke også at skrive dato på de små, julede bokse.

Download dem gratis her: 24 juleæsker – røde med snefnug

LÆS OGSÅ: Medister-ekspeditionen – et juleeventyr i 24 afsnit

24 kuverter til julekalender

Mangler du fin og festlig indpakning til en julekalender, så kan du også købe de søde julekuverter fra Lou Noire uden indhold. Så kan du selv bestemme, hvad der skal i! Og de er nemme at lave: Når du først har klippet de 24 kuverter ud, så folder du bare langs de hvide streger. Der skal lidt lim på de skrå kanter, inden du bukker kuverten sammen – og så er den færdig! Det lille hjerte pynter skønt på bagsiden.

Du finder kuverterne her: 24 kuverter til julekalender

Få inspiration til indholdet

Kender du nogen små julenisser, der skal forkæles lidt ekstra til jul? Kuponhæftet til små, søde nissebørn er fyldt med noget af det, børn elsker at lave i december – og masser af julestemning! Der er sjove aktiviteter til hele julemåneden og også masser af hygge til juledagene, hvor der er tid til at hygge med julefilm og morgenmad på sengen.

Giv for eksempel “Vi bager julesmåkager”, “Vi læser en julehistorie” eller “Vi tager på juleshopping”. Er der noget særligt, du gerne vil glæde nissebarnet med, får du også blanke kuponer med, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

Kuponhæftet til små julenisser er lige til at downloade og printe ud. En sjov og personlig decembergave, som passer til både piger og drenge i alderen 4-12 år. Du kan læse mere om det her: Et kuponhæfte til små julenisser

Se alle de andre artikler om jul her...

Annonce

« Gratis julekalender: Medister-ekspeditionen
Ferie i Stockholm med børn »